Feb 26, 2013

Follower ke 1111



hey uols,


wah dalam mak naik turun berbloggin selama 5 tahun ni finally ada juga yang sudi untuk terus mem-follow blog akak yang tak seberapa ni ^_^ 

mek nak ucapkan congrats to Buasir Otak sbab menjadi follower mak yang ke 1111. Haiyoooo uols pergi amik no 1111 tu beli kat 4D tengok esok kena ke tak? haha



ntah bila lah mak nak ada follower macam uols tu kan 2k okay, mungkin tahun 2020 lah kot baru dapat cecah follower seramai 2k tu kan.

aku pun sering bertanya uols, follower aku yang seramai 1k tu hidup lagi ke blog dorang? ke dah arwah dah sekor2, haaaaaa ni satu yang mak nak cakap kat uols semua. 
Hari tu mak ada nampak follower ni unfollower mak sebab apa? sebab dia feeling cantik kot hahaha. Uols mak tak minta simpati uols pun untuk terjah blog mak ni uols, meraih simpati untuk follow blog mak ni.

 jangan risau Mak Don't Bite wahhh gitu.
jarang taw mak buat ayat dalam BI. Ko jangan smpi mak meroyan english broken hokay~
Kalau ko rasa ko cantik ko follow kalau ko rasa ko umpama kulit badak jangan follow k. Blog ni untuk tempat orang-orang cantik je.
mak cantik tak uols~
kbai~

No comments :