Lisa Surihani and Blogger fans - Buddyz Never Apart Manifesto



hey uols,

setelah sekian lama weols tunggu, akhirnya short video bersama Lisa Surihani tentang Digi Buddyz Never Apart dah pun released. Kalau korang baca pada entry mek yang lepas, dimana weols ada buat behind the scene kan? so klik sini kalau korang nak intai-intai

video ni terbahagi kepada dua sesi Blogger fans dan juga Twitter fans so the video separately taken during that time. First take dari twitter fans dimana mereka semua pakai baju kuning, lepas tu second take baru blogger.

Tema untuk blogger takde, sebab semua colourful? yesss indeed ahaks.
Blogger short video
Twitter short video

satu pengalaman yang hebat dimana dapat borak-borak with kak Lisa Surihani, 
session ni dari awal pagi sampai lah petang tapi takper weols tetap happy :)
kami tetap Buddyz Never Apart.
 
 

No comments :