OOTD Kifli Mally: Harem! and A Brown Sister


hey uols,

3# Just shut up and put the HAREM!
gambar ke tiga ni berada di area Taman Seputeh baru lepas show juga haha. dan yang penting seluar harem ni sangat flexible dan cantik, boleh muat sarung badan uols semua. Tahu tak apa tajuk gambar ni? Just shut up and put the HAREM! kannn asalnya nak juga letak nama Siti Aishah 50sen, tapi nanti omputih dari luaq negara tu tak faham apa yang cek cuba sampaikan haha
4# A Brown Sister?
last but not least yang ke4 baru je aku upload terus buat entry, time aku dengan zuzu Pemilik Kepochi Boutique, haha butik lah sangat kannn tapi butik dia ni banyak beri aku koleksi untuk diperagakan. Thanx zuzu. Nanti kita buat tribute untuk awak k. Muah kepochi Boutique. A Brown Sister? siapa tahu kenapa aku bagi nama A Brown Sister? sapa dapat jawab aku belanja satu beg prada, haha for sure lah semua jawapan yang korang bagi tu aku automatik akan cakap salah walaupun ada sangkut paut.

uols, seperti yang aku tekankan aku jenis Independent Fashion yang suka mix n matched semua jenis pakaian, tapi apa yang penting barang2 yang aku pakai semuanya orang mampu untuk beli hehe. As long korang nampak yakin dan molek u are good to go~

No comments :