Review: Jean Paul Gaultier Haute Couture Spring Summer 2013 Fashion Show



hey uols,

lebih kurang dalam minggu lepas seorang pereka fesyen terkenal antarabangsa Jean Paul Gaultier telah pun membuat satu runshow sempena musim panas ni. Apa yang penting collection ini untuk 2013

dan apa yang penting Andrej Pejic ada dalam runway kali ni. Bukan untuk kali ni sajo uols boleh dikatakan setiap runway yang dipersembahkan  Jean Paul Gaultier confirm akan ada Andrej Pejic. 

Seperti cerita yang lepas tentang Andrej Pejic dan Amir Luqman, untuk jadi cantik macam dia bukan senang ok. Lebih2 lagi dalam modelling ni. Kalau aku memang tidak lah uols, feeling je semua tu. Tak mampu lah nak tahan diri ini dari makan uols. urghhhh Makanan malaysia sangat sedap kot untuk di elak huhu.
 
cutting dorang ni kecik uols, serius aku cakap ko nampak je AP ni besar kan dalam video. Sekali korang jumpa in real sngt keding ok. Size in 1 plus. ko rasa? kalau aku ni pun dah size 8 tak ke jauh tu beza. Yessss aku badak hahaha

No comments :