vlog 1# : Tinggal di Sini!



hey uols,

hari ni akak ada buat video pendek je untuk uols, yelaaa kot-kot korang kat luar sana tu rindu dengan suara akak ni kan :) tengok lah video tu kalau uols kangen bangat sama kakak yer.

hehe sudah sedia maklum confirm akan ada yang cerca akak so better akak remove comment tu so korang takde la dapat dosa free ngutuk akak haha. 

napa takde muka akak?
Kau memang sundal kalau bertanya soalan macam tu. Sebab akak ni bertudung dhek tak le nak bagi tengok aurat akak kat uols~ nnti uols tergugat hahaha
taw uols semua confirm nak tengok suasana malam kan, nanti malam ni akak try update sekali lagi yer.
 grand tak Cover Album akak yang terbaru. Time ni rambut hitam lagi uols lepas dah kena dengan Rouge Xmen terus tertukar color rambut mek ^_^
Chauuuu~