Warna tahun 2014 Radiant Orchid. @ Color of the Year 2014

HI UOLS,

Seperti yang korang tahu, tiap-tipa tahun pasti ada color dan warna tema kan?
so korang dah bersedia untuk ceriakn hidup korang dengan color yang dipilih oleh Pantone The Radiant Orchid.

Color purple ni adalah color yang paling mek suka, boleh dikatakn color favorite mek juga lah. Sebab color ni memang seksi dan sendu. haha Sama macam entry mek yang sebelum ni, kalua tak silap tahun2 sudah. Ada sorang makcik tu cakap Purple tu color janda.
  ENJOY 2014 dengan orang yang tersayang, nikmati setiap detik yang korang lalui ^_^

selamat tinggal kita ucapkan kepada warna tahun lepas 2013

follow mek disini:
Instagram: @kiflimally
Twitter: @kiflimally

No comments :