Happy Birthday Kifli Mally 2014



Hi Uols,

Terima kasih kepada mereka semua yang wish Birthday Kifli Mally pada isnin yang lepas 24th February 2014 ^_^

Actually mek tak berharap pun kalau ada yang wish atau celebrate sebab bagi mek semua tu terpulang, tapi sebagai seorang budak yang ada ramai kawan time ni lah kita dapat tengok betapa ramainya kawan2 yang kita ada di sekeliling kita tanpa kita sendiri sedar. Kawan dalam diam #stalker gitu!! feeling retis noks hahaha
Kalau tak silap mek pernah buat entry pasal birthday mek tahun sudah. Tapi entahlah mana mek simpan pun tak taw. Tulah orang suruh upload cepat2 buat entry tetap juga nak peram entry tu sampai ke sudah. Ada jumpa pun satu ni jer  Bufday Boy Kifli Mally

Tapi tak salah kan kita start dari 26th kna hahah ^_^
 Malam yang indah mereka sambut birthday mek kat Old Town Taman Midah. 
Terharu kejap sebab walaupun ianya nampak simple tapi tak sangka mereka boleh rancang semua plan ni ^_^
 Birthday boy yang sangat happy dengan kek cupcake yang comel itu. 

Thanks to all yang celebrate pada malam tu ^_^
Salleh, abam,adam,issac, kimi and partners. love you all hehe
manakala esok nya pula Salleh dan Adam treat mek kek Secret Recipe The Curve.
Thanks leha haha rindu kat ko noks ^_^

Walaupun tak semua plan yang kita rancang terjadi tapi sesungguhnya mek bersyukur dengan apa yang ada. Terima kasih ya Allah sebab sempat lagi mek meniup sebatang lilin pada tahun ini 26 Tahun. Tua dah mek ni uols ^_^
 follow social mek ni yer ^_^
Instagram: @kiflimally
Twitter: @kiflimally