Sep 25, 2020

Ini Rupanya Rahsia Kekal Muda dan jelita dari Maria Farida

Hi Korang,

Siapa yang tak kenal dengan Model dan Pelakon terkenal Maria Farida ni uols, sebut saja nama beliau confirm orang akan terbayangkan wajah awet muda Maria yang tak di mamah usia tu. Memang menjadi perbualan ramai selepas aku sendiri melihat wajah Maria Farida secara live semasa Majlis Pelancaran Lucol-s di Royale Palace Cyberjaya semlam 24/9/2020.

Maria Farida sememangnya sudah lama mengambil Lucol-S sebagai supplement tambahan, bukan itu sahaja uols, Maria Farida sendiri memberitahu kerap bersilih ganti dengan penukaran supplement tambahan seperti collagen ni, kebanyakan nya tidak serasi dengan Maria, ini kerana Maria mempunyai kulit yang sangat Sensitif. 

Menurutnya lagi, Lucol-S ni tidak ada kesan sampingan selama beliau mengamalkan, bukan itu je Maria jenis menggermari makanan jadi ianya langsung tidak memberi kesan malah berat badan dia makin berkurangan lagi adalah. 

Formulasi collagen dari Lucol-S atau Lustre Collagen ni di hasilkan untuk membantu menaikkan seri kulit seawal 7 hari pengambilan dan juga mampu menguatkan tulang terutama bagi mereka yang berusia 30 tahun. 

7 kelebihan yang terdapat di dalam Lucol-S ini: 

  1. Kulit semakin cerah
  2. Kedut berkurangan 
  3. Ketegangan muka
  4. Ketegangan payu dara
  5. Sendri semakin kuat
  6. Sakit sendi berkurangan 
  7. Bertenaga dan Cergas

Soalan Umum: 

Soalan: Siapa yang sesuai untuk mengambil Lucol-S ini?
Jawapan: Collagen berkurangan bermula pada umur 20tahun terutamanya golongan wanita, Ini di sebabkan oleh sinaran matahari secara terus dan pencemaran dari persekitaran kita. Mereka yang mengalami kulit asar atau kering, kedutan pada wajah dan sering sakit sendi

Soalan: Adakah pengambilan collagen boleh menaikkan berat badan?
Jawapan: ianya bergantung pada formulasi product, tapi Lucol-S ini mempunyai formula rendah kalori. So tak perlu risau

Soalan: Adakah Lucol-S ini sesuai untuk semua golongan wanita?
Jawapan: TIDAK, kekurangan collagen berlaku pada semua orang, jadi Lelaki juga sesuai untuk mengambil Lucol-S sebagai supplement tambahan. 
kalau korang yang ingin ketahui product Lucol-s ini dengan lebih lanjut korang boleh lah layari laman social rasmi mereka di instagram @lucols.official

2 comments :

Massage Chair said...

It's a really unique and informative article. Great work! Much appreciated, keep posting many more…. I added it to my bookmark website list and will be checking back in the near future ..... Massage Chair

Best Massage Chair said...

It's a really unique and informative article. Great work! Much appreciated, keep posting many more…. I added it to my bookmark website list ..... Best Massage Chair